BikeCityHub, Özkan Güngör (Dubai, United Arab Emirates) tarafından yayınlanan bir mobil uygulamadır. Bu sayfa BikeCityHub hesabınızı ve verilerinizi nasıl sileceğinizi açıklar.
Seçenek 1 — Uygulama içinde silin
BikeCityHub’ı açın ve giriş yapın.
Profil sekmesine dokunun.
En alta kaydırıp “Hesabı Sil” seçeneğine dokunun.
Onaylayın. Hesabınız ve verileriniz hemen silinir. İstenirse güvenlik için önce yeniden giriş yapın.
Uygulamayı açamıyorsanız, hesabınıza bağlı e-posta adresinden info@bikecityhub.com adresine “BikeCityHub hesabımı sil” konusuyla ve takma adınızla e-posta gönderin. Talebi doğrulayıp hesabınızı ve verilerinizi 30 gün içinde sileriz.
Neler silinir
Profiliniz (takma ad, bağlı e-posta, profil fotoğrafı) ve ayarlarınız; kilonuz, adım hedefiniz ve adım uzunluğunuz dahil
Sürüşler, yürüyüşler, salon seansları, rotalar, XP, rozetler, görev ilerlemesi ve istatistikler
Günlük adım kayıtları
Topluluk, etkinlik ve özel sohbetlerde gönderdiğiniz mesajlar (özel sohbet konuşmaları iki taraf için de kaldırılır)
Takip istekleri, sürüş teklifleri, engellemeler, canlı konum verileri, bildirim anahtarları ve gönderdiğiniz geri bildirimler
Neler saklanabilir
Topluluğu güvende tutmak ve yasal yükümlülükleri yerine getirmek için kural ihlallerine ilişkin sınırlı güvenlik kayıtlarını (ör. raporlar, moderasyon işlemleri, susturmalar) saklayabiliriz. Varsa sunucu yedekleri 30 gün içinde üzerine yazılır. Abonelikler Google Play veya Apple App Store üzerinden faturalanır: hesabı silmek aboneliği iptal etmez — aboneliği mağaza hesabı ayarlarınızdan iptal edin.